TEMPAH SEKARANGDapatkan Panduan Temuduga Terbaik Ini Untuk Menghadapi Temuduga Anda!

Semakan Peperiksaan ONLINE Jurutera (Mekanikal) Gred J41

Semakan Penjadualan Peperiksaan ONLINE Jurutera (Mekanikal) Gred J41 Kementerian Kesihatan Malaysia.

 

Semakan Peperiksaan Online Jurutera (Mekanikal) Gred J41.

 

Berikut adalah senarai  Penjadualan Peperiksaan ONLINE Jurutera (Mekanikal) Gred J41 Kementerian Kesihatan Malaysia

 

Anda boleh membuat semakan penjadualan temuduga melalui pautan yang di berikan di bawah ini. Semoga keputusan yang bakal di paparkan nanti memberikan khabar baik buat anda.

 

 

 

PERHATIAN :
—————–
Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Jurutera (Mekanikal) Gred J41 (Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan) akan dijalankan secara serentak dengan Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Jurutera (Mekanikal) Gred J41 (Kementerian Kesihatan Malaysia). Bagi calon-calon yang layak menduduki kedua-dua peperiksaan, anda hanya perlu menduduki satu (1) peperiksaan sahaja iaitu Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) Jurutera (Mekanikal) Gred J41 (Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan).

*Semua calon akan menduduki peperiksaan pada sesi dan masa yang sama, bermula pada jam 10:00 pagi hingga 11:00 pagi.

 

Mahu Mendapatkan Panduan Dan Rujukan Peperiksaan Online Dan Temuduga Kerja Kerajaan Dari Pihak Kami. Isikan Maklumat Diri Anda Dalam Borang Di Bawah Dan Kami Akan Memberikan Maklumat Diri Anda Di Bawah Ini.

 


Daftar Dengan Kami Dan Jadi Sebahagian Daripada Komuniti Besar Kami Untuk Menerima Maklumat Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam


 

========================================================================