TEMPAH SEKARANGDapatkan Panduan Temuduga Terbaik Ini Untuk Menghadapi Temuduga Anda!

Senarai 241 Agensi Kerajaan Yang Anda Perlu Tahu.

Tahukah anda bahawa ada sebanyak 241 Agensi Kerajaan yang anda perlu tahu wujud untuk mengambil dan melantik kakitangan awam selain daripada SPA.

Jika anda berminat untuk tahu, isikan form di bawah dan kemudian SMS/Whatsapp ke +6017-9772303 untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Senarai 241 Agensi ini merangkumi semua yang anda perlukan untuk memohon kerja dengan kerajaan. Dan anda perlu tahu bahawa ia bukanlah senarai yang biasa. Mungkin ada di antaranya anda tidak pernah dengar lagi.

Dalam ebook senarai 241 agensi ini nanti, anda akan di bocorkan rahsia mengenai apa yang anda perlu lakukan untuk menerjah dan menembus temuduga kerja di mana-mana agensi kerajaan yang disenaraikan.

INGAT !

Tidak ramai yang tahu mengenai senarai ini dan anda mungkin akan menjadi salah seorang yang bertuah yang mendapat pekerjaan sebagai kakitangan awam di agensi-agensi yang terlibat.

Agensi Kerajaan Bukan GLC.

Perlu di ingat bahawa agensi kerajaan di dalam ebook ini bukan lah Syarikat Berasaskan Kerajaan. atau GLC. Ia adalah agensi-agensi yang terlibat secara khusus dalam banyak cabang perlaksanaan program-program kerajaan. Salah satunya adalah Lembaga Sawit Malaysia (MPOB) dan juga Lembaga Getah Malaysia (RRIM).

Jika anda serius untuk mendapatkan senarai ini, apa yang anda perlu lakukan hanyalah SMS/WHATSAPP “Saya Mahu Senarai Agensi” ke +6017-9772303 dan kami akan terangkan langkah selanjutnya.

Semoga berjaya.

 

Tinggalkan Pertanyaan